Presentatrice Wendy van Dijk thuis na opname voor knokkelkoorts

LLara 21 augustus 2023 12:32

De bekende presentatrice Wendy van Dijk, die onlangs werd opgenomen met knokkelkoorts, is weer thuis. Zij vermoedt de ziekte te hebben opgelopen tijdens haar reis naar Thailand.

Wendy van Dijk ontslagen uit ziekenhuis

Presentatrice Wendy van Dijk is na haar ziekenhuisopname voor knokkelkoorts weer thuis. Volgens Evert Santegoeds, die het nieuws zondagavond in Shownieuws bekendmaakte, maakt ze het goed. Van Dijk deelde zelf via Instagram foto's vanuit het ziekenhuis en bevestigde haar diagnose met knokkelkoorts.

Ziekte opgelopen tijdens reis naar Thailand

Van Dijk had tijdens haar reis naar Thailand mogelijk contact met de drager van de knokkelkoorts, waardoor ze de ziekte heeft opgelopen. Knokkelkoorts is een virusziekte die wordt overgebracht door muggen. Symptomen variëren van koorts tot hevige pijn in het lichaam en hoofdpijn.

Diverse symptomen wijzen op knokkelkoorts

De presentatrice gaf aan dat ze last had van verschillende symptomen, waaronder koorts die komt en gaat, bizarre lichaamspijn, hoofdpijn en af en toe een bloedneus. Ook vertelde ze dat ze de afgelopen dagen extreem misselijk en moe was. Dit zijn allemaal tekenen van knokkelkoorts.

Van Dijk liet weten dat haar bloedplaatjes nauwlettend worden gevolgd. Ze bedankte daarnaast iedereen voor de lieve berichten en steunbetuigingen die ze heeft ontvangen. Hoewel ze normaal gesproken altijd probeert persoonlijk te antwoorden, ligt haar focus momenteel op het herstel.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.