Tragisch incident in Nieuw-Zeeland: Ouder echtpaar gedood door hun eigen ram

LLara 19 april 2024 11:46

Een bejaard echtpaar in Nieuw-Zeeland is verrassend genoeg omgekomen door hun eigen ram. Het echtpaar woonde al acht jaar op het terrein waar ze verschillende dieren hielden, waaronder schapen, kippen en koeien. De exacte omstandigheden zijn nog onbekend, maar de politie vermoedt dat de man naar buiten ging om voor de ram te zorgen en niet terugkwam, waarna zijn vrouw ging kijken en ze beiden in de wei werden gevonden.

Dood door eigen ram: een raadsel

Het is een tragische gebeurtenis die zich afspeelde op het terrein van het oudere echtpaar in Nieuw-Zeeland. Ze werden door hun zoon gevonden nadat hij niets van hen had gehoord. De politie suggereert dat de man naar buiten ging om voor de ram te zorgen en niet terugkeerde, waarna zijn vrouw naar hem op zoek ging. Beiden werden uiteindelijk dood in de wei gevonden.

Leven op het platteland beëindigd door tragedie

Het echtpaar, beide begin tachtig en met pensioen, woonde al acht jaar op het terrein. Ze hielden daar verschillende dieren, waaronder schapen, kippen en wat koeien. De man was zijn hele leven boer geweest en was erg goed met dieren. In de recente jaren hadden ze besloten het rustiger aan te doen met een kleinere hoeveelheid dieren.

Het nieuws over de dood van het echtpaar heeft de lokale gemeenschap diep geraakt. Zowel de familie als de buren zijn in shock en erg overstuur. Het echtpaar wordt beschreven als zeer rustig en de situatie voelt voor velen aan als een slechte droom. Niemand lijkt te begrijpen waarom de ram het echtpaar heeft gedood.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.